A Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület június 21-én Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban Schnitta Sámuel születésének 125., halálának 50. évfordulója alkalmából rendez megemlékezést, illetve időközi kiállítást.
A kiállítás megnyitóján Sinka Ádám a kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának 13. J osztályos vendéglátásszervezős diákja, tanulmányt készített Schnitta Sámuel kiemelkedő gasztronómiai életéről és szakmai munkásságáról.
A Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület elismerésének és köszönetének jeléül intézményünk tanulóját Sinka Ádámiot és felkészítő tanárát Dér Sándornét oklevéllel jutalmazta. Az oklevél jelképezi a gasztronómia területén végzett munkájukat, amely nagyban hozzájárul a Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület gasztronómiai sikeréhez.
Gratulálunk a szép eredményhez:
Csörsz Ferenc
tagintézmény-vezető