Április 23-án tartotta a Kisvárdai SZC Fehérgyarmati Móricz Zsigmond Szakképző Iskola a II. Móricz ízvilága szakácsversenyt.
A Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Technikum és Szakképző Iskola oktatója, Veress Ádám felkészítésével György Norbert és Mudri Nóra 10. I osztályos tanulók neveztek a vetélkedőre. A verseny háromfogásos menüsorát az előre megadott alapanyagok felhasználásával a csapatok önállóan állították össze. A leveshez kötelezően felhasznált alapanyag az alma, a főételhez a kacsamell, a desszerthez a túró volt. A zsűri elnökének Kelemen Endre mesterszakácsot kérték fel a rendezők.
Büszkén adjuk hírül országnak, világnak, hogy csapatunk
megnyerte e nemes megmérettetést!
Gratulálunk a szép teljesítményhez a diákoknak és felkészítő oktatójuknak! Köszönjük a Kisvárdai SZC központi munkaszervezetének, hogy biztosította a versenyen való részvételt!
Vass Gábor
igazgató