A vezetett kóstolás (Cupping) témája: különböző termőterületek és az azokra jellemző jegyek összehasonlítása az aroma korong használatával.
Bárkinek ajánljuk, aki szereti a kávét: kávékedvelő amatőröknek vagy a kávékóstolásban kevésbé jártas baristák számára is.
A kóstolás alatt kötetlen beszélgetés formájában ismerkedhet az adott kávékkal, ízprofilokat jellemeznek, illetve a kóstolási technikák átbeszélése is a program része elméleti ismeretek egybekötésével.
Helyszín:
Warda Coffee Roasters, Kisvárda
Szent László út 25/B
A kóstolást vezeti:
Nagy-Bertók Anita, hivatalos SCA oktató (AST), brewers, barista, nemzetközi sensory bíró.
Időpont: 2019. Július 11., 17.00 óra.
Jelentkezés és további részletek:
a Warda Coffee Roasters hivatalos Facebook oldalán,
illetve +36 70 622 1113-as telefonszámon.